Steun jij mij ook?

En toen vielen de puzzelstukjes ineens in elkaar. Mijn lieve moeder was jarig in de laatste week van januari, in het vijfde jaar alweer nadat ze overleden is. Aan kanker. De dag waarop ik dit schreef, vrijdag 4 februari, was Wereldkankerdag. In de eerste week van april is Drentje jarig, in het zesde jaar alweer nadat hij overleden is. Aan kanker. Diezelfde eerste week van april is de marathon van Utrecht. En die marathon wordt gesponsord door KWF Kankerbestrijding. Over synchroniciteit gesproken, het wijst me weer de weg. Deze kan ik niet laten lopen.

Ik ben niet zo goed getraind als drie jaar geleden, toen ik de marathon van Utrecht voor het eerst liep. Ik ga ook niet voor een flitsende tijd dit keer. Dat is niet waar het om gaat. Ik loop ‘m voor mijn lieve moeder, voor Drentje, voor alle mensen die direct of indirect te maken hebben of krijgen met kanker. Met het erfgoed van Drentje in m’n gedachten, ‘disfruta de la vida.’ Genietend van het leven.

En voor een flitsende donatie aan KWF Kankerbestrijding. En daar heb ik jou voor nodig. Op deze pagina kun je mij en KWF Kankerbestrijding steunen. Daar zou ik je maar wat dankbaar voor zijn. En met mij mijn lieve moeder, en Drentje, dat weet ik zeker…

Joris Marathon Utrecht 2019

Afdrukken E-mail

Reacties (0)

There are no comments posted here yet

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location

Joris GroenendijkJoris Groenendijk

Bezoekadres:

Provincialeweg 24
3981 AP Bunnik

joris@ruimtevoormeer.nl
06-12 60 18 19

nieuwsbriefOp de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor de Hersenspinsels van Ruimte voor Meer!

Naam *
Voer naam in
E-mail *
Voer e-mailadres in.