Twintigerstwijfel & Dertigersdilemma

life-goalJe ouders hadden op zijn minst vijftig jaar nodig om te bereiken wat jij nu in dertig jaar gedaan gekregen hebt. Wat doe je vervolgens als je op jonge leeftijd al zoveel van de door jou gestelde doelen bereikt hebt? Als je schijnbaar alles voor elkaar hebt en er toch maar iets blijft knagen?

Het zou kunnen dat je als twintiger of dertiger door de bomen het bos niet meer ziet. Wat niet verwonderlijk is als je kijkt naar alle keuzemogelijkheden die je tegenwoordig hebt. Al die opties voelen misschien eerder aan als een belemmering dan als een mogelijkheid. Welke studie, kinderen of juist niet, een samenlevingscontract of toch trouwen, volledig voor je carrière gaan of part-time werken? En wanneer ga ik die wereldreis maken? Omdat we leven in een wereld waarin de mogelijkheden schier oneindig zijn, is de druk om het perfecte leven te leiden, en dus gelukkig te zijn, erg groot. Je kunt alles, dus is het je eigen schuld als je er niet van maakt wat je zou willen. Toch?

Wijsheden die vanzelfsprekend waren voor de generaties voor ons, hebben hun werking verloren. Nieuwe tijden brengen andersoortige problemen met zich mee. Ruimte voor Meer heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van twintigers en dertigers. Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander waar jij doorheen gaat. En ga ik samen met jou op zoek naar jouw levensdoel. Jouw roeping.

 

Joris GroenendijkJoris Groenendijk

Bezoekadres:

Provincialeweg 24
3981 AP Bunnik

joris@ruimtevoormeer.nl
06-12 60 18 19

nieuwsbriefOp de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor de Hersenspinsels van Ruimte voor Meer!

Naam *
Voer naam in
E-mail *
Voer e-mailadres in.